top of page

Rådgivning 

Välj att gå till rådgivning utformad helt efter dina önskemål och behov med fokus på att skapa trygghet, medvetenhet och styrka i din graviditet. Om du önskar gör jag även tradtionella mätningar såsom mätning av blodtryck, lyssnande av barnets hjärtljud, uppskattning av barnets tillväxt och dess placering i bäckenet. 

 

Jag erbjuder även terapeutiska och helande samtal för dig som drabbats av förlossningsdepression, är förlossningsrädd 

eller behöver få prata igenom tidigare 

förlossningsupplevelser. 

 

Första besöket 50 e/ca 75 min 

Följande besök 40 e/ca 60 min 

 

Barnmorskeakupunktur

Akupunktur för gravida enligt behov och önskemål. Med akupunktur är det möjligt  att behandla eller lindra allt från illamående foglossning, halsbränna, 

karpaltunnelsyndrom till kroppslig oro, stress, sömnsvårigheter m.m. 

Akupunktur kan även användas för att mogna kroppen inför förlossningen.

 

Första behandlingen 55 e

Följande behandlingar 45 e/gång

 

Jordmorförberedelse

Förlossningsförberedelse utformad utifrån  tilltro till kroppens och kvinnans förmåga att föda av egen kraft. För dig, er som önskar en naturlig förlossning. Förberedelsen innehåller en fin blandning av undervisning och konkreta tips och verktyg att ta med sig under förlossningen. Förberedelsen bygger på min egen utformade teori, "sansefödsel", dvs att föda med hjälp av kroppens signaler och sina egna sinnen.

 

Pris enskilt: 180 e/per par 

Till grupper: ca 3-6 par 60 e/per par

Längd: 2x3 h

 

Hypnobirth förberedelse

Förberedelse enligt hypnobirthtekniken. Innehåller undervisning och träning i de grundläggande delarna av tekniken såsom avslappning, andning och "meditation" samt material för fortsatt hemmaträning.

 

Pris per par 240 e/ 3 x 3 h

 

"Förlossningsboost"

Optimera och stärk din kropp inför förlossningen. Paketet innehåller stärkande  förlossningsmognande akupunktur eller  akupressur. Skön och förberedande rebozomassage. Jordmorens egna tips, tricks och verktyg att använda innan och under förlossningen. 

 

Pris för ett besök 60 e

tre besök 140 e

 

Hemförlossning

I priset ingår rådgivning och uppföljning av graviditeten inför förlossning enligt behov och önskemål. Jag ger också förlossningsförberedelse och mognande akupnktur /akupressur samt du har möjlighet att låna förlossningspool av mig. De närmsta dagarna efter förlossning står jag till rådighet med amningshjälp och uppföljning av ditt och ditt barns mående.

 

Pris 1400 e

Avbetalning över längre tid är möjligt!

 

Arbetslösa, studerande 10 % rabatt.

 

Se även sidan "hemförlossning"!

 

bottom of page